trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Izdevīgs kredīts auto iegādei

Jau sen sapņo par auto iegādi? Varbūt vēlies nopirkt savu pirmo auto, bet pietrūkst naudas savas ieceres realizācijai? Internetā ir pieejami daudz dažādi aizdevumi, kas paredzēti tieši auto iegādei. Ir vērts iepazīties ar piedāvājumiem un nepieciešamības gadījumā aizņemties sev piemērotāko. Šoreiz sīkāk pastāstīsim par aizdevuma auto iegādei nosacījumiem.

Auto līzinga aizņemšanās iespējas


  • Auto līzings visbiežāk nodrošina finansējumu auto iegādei līdz pat 90% no auto tirgus vērtības. Auto līzinga kompānijas piedāvā iegādāties ne tikai auto, bet arī jebkuru citu transportlīdzekli – motociklu, traktoru, laivu u.c.
  • Auto līzinga devēju mājaslapās visbiežāk pieejams informatīvs auto līzinga kalkulators, kur iespējams noteikt aptuveno mēneša maksājumu. Tādā veidā Tu ērti varēsi aprēķināt ikmēneša izmaksas un saprast vai izvēlētais aizdevums Tev būs piemērots un izdevīgs;
  • Auto līzingu visbiežāk ir iespējams noformēt Latvijas Republikas iedzīvotājiem, kas sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu;
  • Lai noformētu auto līzingu, auto nav jābūt reģistrētam uz Tava vārda, bet, pirms līzinga piešķiršanas, tiks izvērtēta Tava maksātspēja.
  • Pozitīva lēmuma gadījumā, parakstot līgumu, Tev būs jāsamaksā pirmā iemaksa (5 – 10% apmērā) no auto līzinga summas;
  • Svarīgi minēt, ka auto līzinga devējs(izvēlētā kompānija) kļūst par auto īpašnieku, savukārt Tevi reģistrēs kā auto turētāju.
  • Jāuzsver, ka papildus jārēķinās ar līguma noformēšanas izdevumiem, kā arī ar OCTA vai KASKO polises iegādi.

Ja vēlies iegādāties automašīnu, bet šobrīd nevari atļauties samaksāt par mašīnu visu summu – ieskaties dažādu līzinga kompāniju piedāvājumos. Ja nevēlies kārtot banku formalitātes – ieskaties auto līzinga piedāvājumos internetā. Ietaupi laiku, nokārto auto līzingu un brauc ar izvēlēto auto jau šodien.