svētdiena, 2016. gada 18. septembris

Auto līzingi un firmas

Ir dažādi auto līzingu piedāvājumi, taču visērtāk līzingu noformēt online – tas iespējams visur, kur pieejams internets. Ņem vērā, ka lai pieteiktos auto līzingam – līdzīgi kā ātro kredītu piedāvājumos Tev jābūt pilngadīgam Latvijas Republikas iedzīvotājam, ar stabiliem ikmēneša ienākumiem. Šie ir galvenie nosacījumi, kas ļaus aizdevējiem Tev piešķirt auto līzingu.

Mogo.lv auto līzings

Viens no populārākajiem un pieprasītākajiem auto līzingiem Latvijā.
  • Tā ir izdevīga iespēja pa daļām norēķināties par auto veicot ikmēneša maksājumus;
  • Jāuzsver, ka pozitīvas atbildes gadījumā Tu uzreiz varēsi braukt ar izvēlēto automašīnu;
  • Svarīgi minēt, ka Mogo.lv auto līzings ir pieejams visām automašīnām neatkarīgi no to vecuma un modeļa, ja iecerētā auto vērtība nav zemāka par 200 eiro.

Noformē auto līzingu pie Mogo.lv

Nepārmaksā un saņem nepieciešamos līdzekļus.
  • Mogo.lv gan jaunajiem, gan esošajiem debitoriem garantē ātru un ērtu auto līzinga pieteikumu izvērtēšanas procesu, bez papildu maksas par aizdevuma noformēšanu. Tev nebūs jāmaksā komisiju maksājumi par līguma slēgšanu vai jāiesniedz ķīlas. Aizdevums pieejams bez maksas;
  • Ņem vērā, ka veicot līzinga atmaksu – pirmais maksājums ir jāveic, tikai sākot ar 3. mēnesi. Tā ir lieliska iespēja ietaupīt un plānot savus izdevumus laikus.
  • Ņem vērā, ka 1. iemaksas minimālais apmērs būs 10% no Tevis izvēlētā auto tirgus vērtības;
  • Atkarībā no Tavas finansiālās situācijas ir iespējams veikt arī lielāku pirmo iemaksu, tā samazinot ikmēneša maksājumu apmēru.

Mogo.lv ir ērts un ātrs risinājums steidzamos brīžos

Atbildi par kredīta piešķiršanu saņemsi 30 minūšu laikā no pieteikuma brīža.

Pirms piesakies aizdevumam, rūpīgi aprēķini savas atmaksas iespējas un rūpīgi iepazīsties ar izvēlētā auto līzinga noteikumiem. Neizmanto Mogo.lv auto līzinga pakalpojumus, ja neesi pilnībā pārliecināts par savām atmaksas iespējām un auto nepieciešamību.