trešdiena, 2016. gada 17. februāris

Kā vislabāk nēsāt apavus?

Daudzām dievietēm sekošana jaunākajam modes tendencēm ir svarīga. Sievietes iztērē daudz naudas modīgu apavu iegādei, viņas garderobē ir gluži vai viss; klasiskas laiviņkurpes, zābaki, sandales, “iešļūcenes”, sportiskas botes. Visi šie apavi tiek pieskaņoti apģērbam un garastāvoklim. Vai tas nav brīnišķīgi, ja ir pašai sava apavu garderobe, kurā atrodamas kurpes dažādām dzīves situācijām?

Ieteikumi, kā vislabāk nēsāt apavus

Vēlams, lai Jums ir vismaz divi vai trīs pēc dizaina oriģinālu kurpju pāru. Pieskaņojot savam darba apģērbam šādas kurpes un, piemēram, stilīgu šalli, Jūs nepārkāpsiet darba apģērba kodeksu, tai pat laikā būsiet moderna.

Šādi – oriģināli un interesanti - apavi labi izskatās arī pie garām, klasiska griezuma biksēm un taisniem svārkiem. Tai pat laikā tos var nēsāt pie garajām zeķēm vai basās un nenosegtās kājās. Nēsājot dizainiski unikālus apavus, Jūs varat nēsāt parastus džinsus un izskatīties izsmalcināta!
Runājot par mazāk klasisku apģērbu, laba izvēle ir sasienamās sandales. Vislabāk izskatās bēšie, kā arī metāliskie, zelta un sudraba toņi.

Neaizmirsīsim arī par ikdienas un brīvdienu apaviem

Nopērciet arī zābakus! Vislabākā izvēle ir tumši un vidēji tumši, neitrāli toņi; tie izskatīsies atbilstoši lietišķajam stilam, tai pat laikā tos var nēsāt pie džinsiem un Jūs izskatīsieties seksīgi! Turklāt zābaki ir aktuāli ne vien ziemā, bet arī vasarā.