otrdiena, 2016. gada 2. februāris

Babydoll veļa

Šo veļas veidu zina ikviena sieviete – tā ir ļoti populāra. Babydoll veļa pieejama daudz dažādos stilos un veidos, parasti gan klasiskā veidā ar speciāli regulējamām siksniņām un krūtis paceļošām bļodiņām, kas ir perfekta izvēle tām sievietēm, kuras vēlas izskatīties seksīgi, tomēr ieturēti.

Zeķturi

Piestiprināti pie biksītēm vai īpašiem svārkiem, zeķturi ir lieliska izvēle sievietēm, kuras vēlas izskatīties īpaši seksīgas! Kaut gan zeķturi nopērkami arī atsevišķi, parasti tie nāk komplektā ar korseti, pie kuras tad arī tie jāpiestiprina. Sieviete zeķturos izskatās īpaši seksīgi, tai pat laikā nezaudējot šarmu un eleganci.

Korsetes

Arī mūsdienās korsetes ir iecienītas sieviešu vidū. Modernās korsetes ir pārdzīvojušas ievērojamas izmaiņas, salīdzinot ar agrākiem laikiem. Mūslaiku korsetes tiek šūtas no maigāka un patīkamāka materiāla, tādēļ tās nēsājot var justies ne vien skaisti, bet arī ērti. Tās šūtas no mežģīnēm, satīna un citiem materiāliem. Korsetes īpaši izceļ sievietes šarmu, tāpēc arī ir tik populāras.

Korsete-krūšturis

Kā pats nosaukums liecina, šis apakšveļas veids ir korsetes un krūštura apvienojums. Atšķirībā no parastajām korsetēm, šī apģērba garums variē – tas var būt virs nabas, vai tieši pretēji, nosegt pilnībā visu vidukli. Dažreiz ir arī stīpojums, tādā veidā vēl labāk izceļot augumu.
Īsie naktskrekliņi
Šie krekliņi ir īsi, parasti nosedzot vien vidukli un daļu augšstilba. Parastie tie ir no zīda vai zīdam līdzīga materiāla un tiek kombinēti ar atbilstošām biksītēm. Īsie naktskrekliņi daudz nenosedz un ir diezgan “trūcīgi”, tāpēc arī tik seksīgi!
Parastie naktskrekli
Viena no visiecienītākajām veļai gulēšanai. Tie parasti ir taisna griezuma un sniedzas pāri celim, tiem ir šauras lencītes ar pielāgojamu garumu, un arī šie, tāpat kā īsie naktskrekliņi, ir no zīda auduma.