pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Babydoll stila apakšveļa

Radīts lai piešķirtu Jums maigu un nevainīgu tēlu, jaukā “babydoll” stila apakšveļa ir īsa naktskrekliņa un tam pieskaņotu biksīšu komplekts. Lai gan cik tā padara Jūsu tēlu maigu un ievainojamu, patiesībā šis apakšveļas tips ir viens no visseksīgākajiem, kāds vispār mēdz būt! “Babydoll” tipa veļa var iekļaut gan caurspīdīgu audumu, gan griezumus, kas atklāj Jūsu augumu, kā arī citas seksīgas detaļas.

Ja vēlaties pikantu veļu, “babydoll” stils ir pareizā izvēle. Ja vēlaties pavisam niecīgu veļas gabaliņu, kas aizsegs tikai svarīgākās ķermeņa daļas – arī tādā gadījumā der šis stils. Turklāt naktskrekla un string-biksīšu savienojums piešķirs īpaši seksīgu tēlu.

“Babydoll” stils sevī iekļauj plašu sortimentu. Daži krekliņi nosedz ķermeņa augšdaļu, citi atklāj visu vēderu. Ir arī tāda veļa, kas sastāv vien no dažādiem diedziņiem un lentītēm, krustveida lencēm, vai lencēm, kas stiepjas gar kaklu.

Babydoll apakšveļa

Taču ne tikai stili variē, bet arī krāsas. “Babydoll” apakšveļa pieejama gan klasiski sarkanos un melnos toņos, kas ikvienai liek justies seksīgai un pārliecinātai par sevi, gan arī pasteļtoņu rozā, dziļi tirkīza, krēma un bēšās nokrāsās, ja gadījumā melnais vai sarkanais nav Jūsu krāsas.

Babydoll stila veļa – vispieprasītākā

Lielās izvēles dēļ “babydoll” stila veļa ir vispieprasītākā sieviešu vidū. Šie naktskrekliņi dod iespēju paslēpt tās ķermeņa daļas, kuras Jūs nevēlaties atklāt. Jūs varat izvēlēties gan brīvu, gan šauru krekliņu – tieši tādu, kāds Jums piestāv! Tāpat arī ar biksītēm – varat izvēlēties gan mazas un šauras string, gan vairāk nosedzošas biksītes.

Jūs pamanīsiet, ka vislabākais “babydoll” stila veļā slēpjas detaļās. Lielākā daļa “babydoll” veļas ir izgreznota ar pušķīšiem, lentītēm un mežģīnēm.

Mežģīņu “babydoll” krekliņi, kas ir pilnībā no mežģīnēm un staipīgi, izskatās gan jauki, gan seksīgi. Bez tam ir pieejami krekliņi no zīda un satīna ar mežģīņu detaļām.

“Babydoll” stila veļa ir tik populāra tāpēc, ka tā izstaro maigumu, tajā pat laikā piešķirot nerātnu tēlu. Veļa, kas šūta no caurspīdīga materiāla ir īpaši erotiska. Turklāt šim stilam ir neskaitāmi daudz variāciju: komplekts, kas šūts no viena auduma, komplekts ar zīda biksītēm vai satīna krūšu bļodiņām, u.c. Jūs varat izvēlēties starp caurspīdīgām mežģīnēm un tīru šifonu.

Kādiem gadījumiem ir piemērota Babydoll apakšveļa

“Babydoll” veļa ir lieliski piemērota īpašiem gadījumiem. Tomēr neaizmirstiet, ka ikdienā tā ir laba alternatīva parastajai pidžamai. Ir svarīgi justies seksīgai ejot gulēt; šī veļa sniedz pareizos mājienus, taču, pats galvenais, tā liek Jums justies skaistai kā iekšēji, tā ārēji.