otrdiena, 2015. gada 20. oktobris

Sieviešu smaržu zinātne

Sieviešu smaržu nozares uzplaukuma iemesls slēpjas tajā, ka sievietes vienmēr ir fascinējušas smaržas. Smaržas ir piesaistījušas sievietes jau no laika gala. Agrāk smaržās tika izmantotas izejvielas tieši no ziediem, eļļām un koksnes.

Laika gaitā, sieviešu smaržu veidošana ir gājusi cauri daudzām attīstības tendencēm un izgudrojumiem. Tagad tā ir greznākā un dārgākā nozare pasaulē, kam ir sava klasifikācija. Parfīms (Perfume) ir visdārgākais, kā arī visnoturīgākais. Eau – de – parfum ir mazāks eļļas saturs, bet augsta noturība. Eau – de – toilette ir labākais ikdienas lietošanai. Eau – de – cologne ir lētākais unvājākaissmaržu paveids.

Sieviešu smaržas var iedalīt svaigās, ziedu, dabas, augļu, garšvielu, citrusaugļu, austrumu, muskusa, koksnes un sportiskās smaržās.

Pirms iegādāties labākās oriģinālās sieviešu smaržas, ir nepieciešams pievērst uzmanību sievietes personībai un vēlmēm. Tas ir ļoti svarīgi, jo nevienai sievietei nepatīk lietot smaržas, kas ir šķebinošas vai uzbāzīgas viņas ožai un sajūtām.

Smaržas sievietēm ir pieejamas kā smaržu aerosols, rullītis un smērējamas smaržas. Ir pieejamas arī ziepes un citi ādas kopšanas līdzekļi ar smaržu, kas nodrošina spēcīgāku un ilgāku smaržu noturību. Aromāti un ēteriskās eļļas ir citi veidi, ar kuru palīdzību smaržas var izmantot dziedināšanai un citiem mērķiem.

Oriģinālas sieviešu smaržas prasa pienācīgu uzklāšanas veidu, lai tās varētu labāk sajust. Tās būtu jāuzklāj uz ādas un pulsa punktiem. Tām jāļauj nožūt bez berzēšanas. Tas bojā smaržu. Nelietojiet tās uz sejas un aiz ausīm. Neuzklājiet smaržas uz drēbēm un rotaslietām. Tās var zaudēt krāsu. Vienmēr lietojiet smaržas pirms ģērbšanās un ļaujiet tām nožūt pirms drēbju uzvilkšanas.

Ekstremālas temperatūras nav labas sieviešu smaržu uzglabāšanai. Tomēr dažos gadījumos tās var uzglabāt ledusskapī labākai izturībai un smaržai. Uzglabājiet smaržu pudeli stāvus ar vāciņu cieši aizsargātu pret jebkuru noplūdi. Nekad neglabājiet smaržas ilgus gadus. Tas bojā smaržas un to noturību. Baudiet greznību laikā, kad tā ir savā labākajā formā.